Producten

Crinso doet meer dan advies geven alleen. Vanuit de visie van het leveren van creatieve oplossingen hebben wij met ons netwerk van bedrijven ook een aantal producten die wij rechtstreeks leveren.

MeaFinance

MeaFinance is een financieel pakket, speciaal gericht op kleine ondernemers die op eenvoudige wijze een financiële administratie willen uitvoeren én afspraken en projecten (of medische behandelingen) willen administreren. Het unieke van MeaFinance is de koppeling tussen deze verschillende administraties zodat u zo min mogelijk achter de PC hoeft te zitten en toch een professionele administratie voert.

Lees meer over MeaFinance en zie hoe Crinso een creatieve oplossing heeft bedacht voor een onderwerp waar u wellicht mee worstelt.

Project Manager

Project manager is een zeer effectief tool om op eenvoudige wijze projecten te managen. Het bevat activiteiten, milestones, issues, Risks Decisions en een top level van de status van het project. Deze applicatie is in de afgelopen jaren op zeer pragmatische wijze ontwikkeld in de praktijk en kent momenteel een groot aantal gebruikers.

De site voor dit product is nog niet gereed maar indien u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met ons